Никой не избира,
кога, къде и как да се роди...
Дали ще бъде беден
или с богатства и палати
себе си ще обгради!?
А всички сме родени,
къде с любов,
къде не знам но стана...
Във свят един, да, земята,
наша пленително красива.
Родени сме и трябва -
да живеем!
Във мир, любов и добрина.
Нима е трудно да го сторим?
Врагът във нашата душа
да победим...
Този който с ръжена
винаги ни ръчка,
и който ни шепти с кресливия
си глас... И вие сте при нас.
Къде е туй!? Във ада
на греховност свята.
Къде ни е душата?
Къде!?
© Ангел Todos los derechos reservados