Стоим и мълчим -
Там където смисълът се губи
И се опираме на ръба безнадеждност...
Три месеца спомени
От невинност
Две огромни очи
Търсещи любов
Оглеждам се за следи от тебе
Навсякъде е пълно с тях
Откакто
Ти
Си тръгна.
***
желязната врата се трясна
зад мен
всичко се прекърши
в миг
не усетих кога
толкова много щастие
и красота
умря
© Манифестофутуре Todos los derechos reservados