25 oct 2019, 7:54

Къде си, мой врабец?! 

  Poesía
878 2 7

С теб летяхме над реки и над полета.

Борехме се с другите врабчета!

Гушехме се зиме зад комина...

Бяхме винаги двамина!

Къде изчезна, мой врабец?!

Котка ли те хвана, или човек те уби?

Сърцето ми се научи да скърби!

Моля се на вятъра, от теб перце да донесе!

Чакам, моля се на жицата,

Твойто "джив" да разнесе!

Празно е до моето крилце!

Къде си? Единствено мие врабче?

 

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??