25.10.2019 г., 7:54 ч.

Къде си, мой врабец?! 

  Поезия
907 2 7

С теб летяхме над реки и над полета.

Борехме се с другите врабчета!

Гушехме се зиме зад комина...

Бяхме винаги двамина!

Къде изчезна, мой врабец?!

Котка ли те хвана, или човек те уби?

Сърцето ми се научи да скърби!

Моля се на вятъра, от теб перце да донесе!

Чакам, моля се на жицата,

Твойто "джив" да разнесе!

Празно е до моето крилце!

Къде си? Единствено мие врабче?

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??