Oct 25, 2019, 7:54 AM

Къде си, мой врабец?! 

  Poetry
912 2 7

С теб летяхме над реки и над полета.

Борехме се с другите врабчета!

Гушехме се зиме зад комина...

Бяхме винаги двамина!

Къде изчезна, мой врабец?!

Котка ли те хвана, или човек те уби?

Сърцето ми се научи да скърби!

Моля се на вятъра, от теб перце да донесе!

Чакам, моля се на жицата,

Твойто "джив" да разнесе!

Празно е до моето крилце!

Къде си? Единствено мие врабче?

 

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??