29 sept 2011, 10:59

Къде сме? 

  Poesía » De humor
483 0 6

КЪДЕ СМЕ?

 

Изплете госпожа Надежда

кошница от кукувича прежда –

ще пазаруват с ней юнаците

там, дет' зимуват раците…

Вече някои ги няма,

други са в кауша,

а ние си клечиме

под кривата ни круша…

© Лиляна Благоева Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??