29.09.2011 г., 10:59 ч.

Къде сме? 

  Поезия » Хумористична
452 0 6

КЪДЕ СМЕ?

 

Изплете госпожа Надежда

кошница от кукувича прежда –

ще пазаруват с ней юнаците

там, дет' зимуват раците…

Вече някои ги няма,

други са в кауша,

а ние си клечиме

под кривата ни круша…

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??