КЪЛВАЧ
Разбира от акустика кълвача -
вибрира цялата гора.
Той здравите дървета не закача,
но червеите разрева.
Кацнал днес е на една топола.
Цял ден чука и кълва.
Изчисти и перфектно ствола
и към бряста отлетя.
Ако имаш зъбче болно
знай, че старият кълвач
тук не може да помогне!
Тичай ти при чичко врач!
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Да Ви донесе светлина и вдъхновение!