7 abr 2012, 22:56

Към безкрая 

  Poesía » De amor
558 0 0

 

                              

Към  безкрая

 

Дай ми ръка,

не искам да те е страх.

Довери ми се…

няма да те разочаровам.

 

Двамата ще летим,

със  силна воля.

Другите  са на заден план

Не знам кой си дори…

 

 07 02 2012

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??