Apr 7, 2012, 10:56 PM

Към безкрая 

  Poetry » Love
564 0 0

 

                              

Към  безкрая

 

Дай ми ръка,

не искам да те е страх.

Довери ми се…

няма да те разочаровам.

 

Двамата ще летим,

със  силна воля.

Другите  са на заден план

Не знам кой си дори…

 

 07 02 2012

© Донка Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??