Гол, но с каскет
е ли аскет?
Раз деколте,
два деколте,
ала кое?
Красни тела,
грозни дела.
Апапи
апаши,
гад и гадина,
светска градина.
Разпуснат орган
не нос по Гогол.
Бе сексология,
е сексозомбия.
© Стефан Василкин Todos los derechos reservados