Oct 1, 2024, 7:27 PM

Към Буридан 

  Poetry » Epigrams
59 0 0

Гол, но с каскет

е ли аскет?

Раз деколте,

два деколте,

ала кое?

Красни тела,

грозни дела.

Апапи

апаши,

гад и гадина,

светска градина.

Разпуснат орган

не нос по Гогол.

Бе сексология,

е сексозомбия.

© Стефан Василкин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??