За теб, съкровище, на всичко съм готов.
Мога да бъда и успешен екзорсист.
Бясът се гърчи пред вечната ни любов,
дошла от живота върху белия лист.
Ти знаеш, моя безценна, какво искам.
Към бъдещето да те водя с топла длан,
до сърцето си с обич да те притискам,
усет за късмет и сигурност да ти дам.
И в нощите с дъха си път да чертаем,
по който обичащите се да минат.
Сътворението чрез нас да разгадаем,
в душите ни много щастие да има.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
да безкрайност..