Oct 10, 2012, 12:51 PM

Към бъдещето да те водя с топла длан 

  Poetry » Love
758 0 1

За теб, съкровище, на всичко съм готов.

Мога да бъда и успешен екзорсист.

Бясът се гърчи пред вечната ни любов,

дошла от живота върху белия лист.

 

Ти знаеш, моя безценна, какво искам.

Към бъдещето да те водя с топла длан,

до сърцето си с обич да те притискам,

усет за късмет и сигурност да ти дам.

 

И в нощите с дъха си път да чертаем,

по който обичащите се да минат.

Сътворението чрез нас да разгадаем,

в душите ни много щастие да има.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??