21 abr 2012, 10:51

Към една жена 

  Poesía » De amor
1209 0 2

Ах, очи кристални,

ах, очи от лед,

ах, колко са омайни

и сладки като мед.

 

Гледам те и знам, че мога

да разкрия моите слова,

да ти се вричам в вярност от неволя,

да те зачитам като жена.

 

Искам да разкрия мойте чувства,

знам, че силни ще са те,

знам, че с друг си вече,

поряза моето сърце.

 

Искам да ти кажа, Мило,

искам да си само с мен

и вечно, вечно да си моя

до последния ми светъл ден.

 

Мечтая да сме само двама,

забрави за него, ти ела при мен,

но моля те побързай,

защото скоро ще "умрем".

© Ники Даскалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??