... на моя
бряг сме,
Феб,
накарай ме
да се усещам
харесвана,
желана,
специална -
тогава ще бъда
безусловно
истинска,
предизвикателна,
изключителна...
дъха ти
ще спирам,
пространството
ще осветявам,
около теб,
за теб...
© Дима Todos los derechos reservados