27.03.2008 г., 0:32 ч.

Към Феб 

  Поезия » Любовна
469 0 4

... на моя

бряг сме,

Феб,

накарай ме

да се усещам

харесвана,

желана,

специална -

тогава ще бъда

безусловно

истинска,

предизвикателна,

изключителна...

дъха ти

ще спирам,

пространството

ще осветявам,

около теб,

за теб...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??