Къде ската се, бе, Жабок?
Без теб изпадам във амок.
Твоите коментари чакам.
Ракия след ракия хакам.
Не знам в коя река ти крякаш.
Да ме изненадаш, чакаш?
Аз търся готин мухабет
и интересен словоред.
Мисля, с тънки коментари
скуката ще се разтвари.
На никой, знам, няма угода,
но правим густо на народа.
Който разбира-евалата!
Аз, все пак, съм над нещата.
Е, и ти ако се включиш,
петица плюс ще да получиш.
А до тогава-кво ти пука?
Гази спокойно и с кеф лука!
То, без това, си го вършеем.
По-важно е да се засмеем!
© Георги Янков Todos los derechos reservados
Поздравявам те.