22.06.2023 г., 10:27 ч.

Към Жабока 

  Поезия » Хумористична
381 2 1

Къде ската се, бе, Жабок?

Без теб изпадам във амок.

Твоите коментари чакам.

Ракия след ракия хакам.

 

Не знам в коя река ти крякаш.

Да ме изненадаш, чакаш?

Аз търся готин мухабет

и интересен словоред.

 

Мисля, с тънки коментари

скуката ще се разтвари.

На никой, знам, няма угода,

но правим густо на народа.

 

Който разбира-евалата!

Аз, все пак, съм над нещата.

Е, и ти ако се включиш,

петица плюс ще да получиш.

 

А до тогава-кво  ти пука?

Гази спокойно и с кеф лука!

То, без това, си го вършеем.

По-важно е да се засмеем!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да търсиш точно определен жабок сред блато от кикерици си е направо мисия 🤣
    Поздравявам те.
Предложения
: ??:??