К Ъ М К Р А Я . . .
__________________________________________
И едва към края си разбираш,
че да се извини може всеки.
Но прощават единствено Големите.
Със необятна и кристална Душа.
И как ужасно е да съзнаеш.
Че не бил си един от тях.
И...
Че вече е много късно.
Прекалено късно...
Заемите си да изплатиш.
Защото всяко дълго Пътуване
започва с първа крачка.
А ти си я пропуснал.
2010 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados
Боби -
Благодаря и на трима ви !!!
Бъдете.