Днес празнува тя -
моята леля Елена,
една достойна жена
за мене на тази вселена.
И днес ще ù купя букет
от най-красивите рози,
да я пазят като амулет
от всички злини и угрози.
Нека с топла прегръдка
да стопля сърцето ù аз,
сякаш отпила е глътка
от нежната винена страст.
Лельо, честито ти казвам
на твоят скъп именен ден,
чрез този мой стих аз доказвам,
че свята жена си за мен.
© Todos los derechos reservados