May 22, 2013, 9:36 AM

Към леля ми 

  Poetry » Love
9408 0 0

                                                     Днес празнува тя -

                                                     моята леля Елена,

                                                     една достойна жена

                                                     за мене на тази вселена.

 

                                                     И днес ще ù купя букет

                                                     от най-красивите рози,

                                                     да я пазят като амулет

                                                     от всички злини и угрози.

                                                    

                                                     Нека с топла прегръдка

                                                     да стопля сърцето ù аз,

                                                     сякаш отпила е глътка

                                                     от нежната винена страст.

 

                                                     Лельо, честито ти казвам

                                                     на твоят скъп именен ден,

                                                     чрез този мой стих аз доказвам,

                                                     че свята жена си за мен.

                                                     

 

                                                    

 

                                                    

                                                     

                                           


                                           

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??