Ела, и превърни се в страница
на неотворената моя книга,
от епилога усмихни се,
към мен пристъпвай тихо, тихо...
А после, превърни сюжета
в дихание на нощни птици,
че точно ти си ми късмета,
и моята добра Орисница...
© Криси Todos los derechos reservados