Jun 7, 2008, 4:58 PM

Към мен пристъпвай тихо, тихо... 

  Poetry » Love
866 0 28


Ела, и превърни се в страница

на неотворената моя книга,

от епилога усмихни се,

към мен пристъпвай тихо, тихо...

А после, превърни сюжета

в дихание на нощни птици,

че точно ти си ми късмета,

и моята добра Орисница...


© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??