18 sept 2009, 12:06

Към мидена черупка лятото пътува 

  Poesía
724 0 17

Към мидена черупка лятото пътува.

Подгонено от вятър с есенни крила.

А с песъчинките в сърцето ù прибира

любов била като милувка и съдба.

Ще пренощуват в пазвата ù

спомени с въздишка.

Прегърнати ще засънуват

песента на слънчеви поля.

С целувка дъхава напролет ще възкръснат

за обич с пеперудени крила.

 

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??