18 сент. 2009 г., 12:06

Към мидена черупка лятото пътува 

  Поэзия
707 0 17

Към мидена черупка лятото пътува.

Подгонено от вятър с есенни крила.

А с песъчинките в сърцето ù прибира

любов била като милувка и съдба.

Ще пренощуват в пазвата ù

спомени с въздишка.

Прегърнати ще засънуват

песента на слънчеви поля.

С целувка дъхава напролет ще възкръснат

за обич с пеперудени крила.

 

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??