Към мидена черупка лятото пътува.
Подгонено от вятър с есенни крила.
А с песъчинките в сърцето ù прибира
любов била като милувка и съдба.
Ще пренощуват в пазвата ù
спомени с въздишка.
Прегърнати ще засънуват
песента на слънчеви поля.
С целувка дъхава напролет ще възкръснат
за обич с пеперудени крила.
© Таня Кирилова All rights reserved.