Към мига
Бързай, бързай - оцелявай,
много, много - не прощавай,
никой теб не те зачита,
трябваш ли му - без да пита...
Разбери го и дерзай,
няма вечно да си - знай,
оцени сега леда
и напреде към мига...
© Вал Герх Todos los derechos reservados
да се съобразяваш. Преценявай
ситуацията и стъпвай като по лед!
Добре си го казал, Валгерх, ако съм успяла да го дешифрирам.
Поздравявам те и ти желая лека нощ!