5 abr 2008, 19:57

към Олимп 

  Poesía » Otra
664 0 1

Знам кой си и откъде идваш,

за какво се мислиш, всичко знам.

Накъде си тръгнал само не знам?

Към Олимп ли, кажи?!

Не се мисли за безсмъртен,

това са куп лъжи.

Ти си само един простосмъртен.

Никъде не отиваш, отнякъде идваш

и цял живот на едно място

ще тъпчеш

с мисълта, че това е върхът.

© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми замисъла на това стихотворение.Много истинско.Браво
Propuestas
: ??:??