5.04.2008 г., 19:57 ч.

към Олимп 

  Поезия » Друга
660 0 1

Знам кой си и откъде идваш,

за какво се мислиш, всичко знам.

Накъде си тръгнал само не знам?

Към Олимп ли, кажи?!

Не се мисли за безсмъртен,

това са куп лъжи.

Ти си само един простосмъртен.

Никъде не отиваш, отнякъде идваш

и цял живот на едно място

ще тъпчеш

с мисълта, че това е върхът.

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми замисъла на това стихотворение.Много истинско.Браво
Предложения
: ??:??