7 dic 2008, 8:30

Към Пилатовците 

  Poesía
444 0 6
Ако ми вържете ръцете
и вкарате пирони в тях,
да пиша ще опитам със нозете,
но няма да се спра.

Ако и тях ми озаптите
против волята ми - да!
Свободна мисълта ще скита
из моята глава.

Но станете ли главорези
с амбиция за мъст,
ще заприличате на тези -
разпъващи на кръст...


© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??