20 nov 2014, 18:31

Към себе си 

  Poesía » Versos blancos
447 0 1



КЪМ СЕБЕ СИ



На живота в големия пир

аз не участвах.

Само сбирах трохите от масата,

за да нахраня Гълъбът долетял свише,

да осветли душата ми.

© Донка Гроздева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??