Към себе си
НЕ МОЖЕШ
да нахраниш оня,
който не е гладен;
да напоиш оня,
който не е жаден;
да дадеш на оня,
който няма нужда;
да дадеш свобода на оня,
който що е свобода не знае;
помощ да дадеш на оня,
който помощ не желае;
любов да вдъхнеш на сърце,
което другиго мечтае;
да вземеш от нямащия
не можеш...
Не мога ...
Но себе си
да обичам мога!
Защото нося
в сърцето си Бога,
а Той е Зов
за Път,
за Истина,
за Живот,
ТОЙ Е ЛЮБОВ.
ВЗЕМАЙТЕ,
аз ИМАМ
и да обичам
МОГА!!!
12.12.2006г.
© Даша Todos los derechos reservados