19 nov 2010, 21:25

Към теб 

  Poesía » De amor
837 0 4

 

 

Към  теб

 

 

Опитах  да  летя,

но не можах

от  земята  да  отлепя.

Крилете 

още  ми  са  мокри

от  сълзите  ти 

среднощни.

Опитах се

да  се  затичам,

но  коленете  ми 

поддадоха,

натежали  от тежестта 

на твойте  грижи.

Нос  забих в пръстта,

но  пак  влачех  се 

към  теб.

Единствено  сърцето ми

пътя  пак  ми  сочеше.

Пътят  дълъг  е!

Не  спирам!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??