1 oct 2024, 19:21

Към тези, дето само себе си четат 

  Poesía » Parodias
117 0 0

 

Ценители на съвършенството,

на най-доброто,

отдали се изцяло на блаженството 

да прочетат 

това, което считат само за такова -

Отличен избор 

на перфектно и ефектно слово!...

 

Открили са те автор

пред когото коленичат и се молят

за още, и за още.

 

На плебоса им е досаден воят

и въздишат нощем,

с какво ли ще ги изненада Той,

Любимият пуйет,

във чийто даже върколашки вой

откриват... целио си свет...

 

29.09.2024.

 

От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??