Ценители на съвършенството,
на най-доброто,
отдали се изцяло на блаженството
да прочетат
това, което считат само за такова -
Отличен избор
на перфектно и ефектно слово!...
Открили са те автор
пред когото коленичат и се молят
за още, и за още.
На плебоса им е досаден воят
и въздишат нощем,
с какво ли ще ги изненада Той,
Любимият пуйет,
във чийто даже върколашки вой
откриват... целио си свет...
29.09.2024.
От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))
© Георги Каменов Все права защищены