Тиха мелодия, печална,
в сърцето ми белези изгаря.
Лекуваш всяка отворена рана,
докато в ръцете ти плача, треперя
Не мога да изгубя дланта ти,
не виждам път без оставени дири.
Само твоите думи са ми познати,
спасяват ме от град и бури.
© Нели Георгиева Todos los derechos reservados