Jan 10, 2012, 10:46 PM

Към В... 

  Poetry
505 0 1

Тиха мелодия, печална,

в сърцето ми белези изгаря.

Лекуваш всяка отворена рана,

докато в ръцете ти плача, треперя

 

Не мога да изгубя дланта ти,

не виждам път без оставени дири.

Само твоите думи са ми познати,

спасяват ме от град и бури.

 

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??