29 jul 2009, 11:16

Към забрава 

  Poesía » Filosófica
411 0 6

Как да премина бариерата,

под месечина - засиялата

и разпръснала звездици,

филигранено златисти.

Пак сънят - на пресекулки

и взорът - бездна до разсъмване,

пак - очарователна пътека

от причудливи сталагмити -

далечен рай от нежни лилии...

Не ще рухна - по стъклени нишки,

там - забравям всичко,

залюляла се щастливо.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??