29.07.2009 г., 11:16 ч.

Към забрава 

  Поезия » Философска
406 0 6

Как да премина бариерата,

под месечина - засиялата

и разпръснала звездици,

филигранено златисти.

Пак сънят - на пресекулки

и взорът - бездна до разсъмване,

пак - очарователна пътека

от причудливи сталагмити -

далечен рай от нежни лилии...

Не ще рухна - по стъклени нишки,

там - забравям всичко,

залюляла се щастливо.

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??