14 may 2018, 19:38

Късче лято 

  Poesía
152 0 0

Късче лято


Елеонора Крушева

 

И аз съм те търсила,
уморена съм вече,
ела в точната пролет
есента да оставим далече.
Късче лято съм скрила
за теб ставам слънчево момиче,
нося надежда... още е жива,
не спирам да вярвам
                       а само обичам!
Изплитам дъга 
от житните класове,
в любовно събитие
в най-нежно обичане!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??