14.05.2018 г., 19:38 ч.

Късче лято 

  Поезия
199 0 0

Късче лято


Елеонора Крушева

 

И аз съм те търсила,
уморена съм вече,
ела в точната пролет
есента да оставим далече.
Късче лято съм скрила
за теб ставам слънчево момиче,
нося надежда... още е жива,
не спирам да вярвам
                       а само обичам!
Изплитам дъга 
от житните класове,
в любовно събитие
в най-нежно обичане!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??