Елеонора Крушева
И аз съм те търсила,
уморена съм вече,
ела в точната пролет
есента да оставим далече.
Късче лято съм скрила
за теб ставам слънчево момиче,
нося надежда... още е жива,
не спирам да вярвам
а само обичам!
Изплитам дъга
от житните класове,
в любовно събитие
в най-нежно обичане!
© Елеонора Крушева All rights reserved.