27 jul 2007, 9:13

КЪСЧЕ НЕБЕ 

  Poesía
395 0 4
Късче небе ми подари...

Със светли криле ме закриляй,
от облаци буреносни, зли,
от ветрове, с дъх смразяващ
и с твоята любов ме увековечи,
а аз къс по къс сърце ти давам!

Пренасяй ме във приказни страни,
нечувани и несънувано желани,
чувствата си огнени за мене съхрани!
Празнувай и всичко да е песен!
Лудувай, тъй както в младостта!
Обичай ме и всичко да е звездно!

Политаме на нашето небе...
Пулсираме, обвиваме се с обичност,
пак раждаме се от женското
и мъжкото начало!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??