22 jul 2011, 18:41

Къщата от найлон 

  Poesía » Versos blancos
500 0 2

На гости са ми ветровете.

Танцувам с тях.

Така е всеки ден.

Живея в къщата от найлон.

Сама с ветровете.

Дори и с тях усещам тишината.

Изпълва всеки миг в моя дом.

Събирам стари спомени.

От тях си взимам топлината.

Протягам длани - гласът ми се разпада в пустотата.

Не ще ме чуе никой.

Сама съм пак в къщата от найлон.

Посрещам тихо светлината...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??