24 ene 2010, 17:34

Къщички 

  Poesía » Del paisaje
413 0 2

Къщички - гнезда.

Очите  им - в небето,

плувнало в река.

 

В тихата вода

виждам си лицето,

на една ръка.

 

Плува като тях -

лодки керемидени

с много мъх зелен.

 

Чувам детски смях -

пръски непредвидени.

Споменът е в мен.

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??