18 dic 2013, 22:09

Късна сутрин 

  Poesía » Filosófica
316 0 0

Закъсняват ранобудните петли

и тази сутрин продължи нощта,

а трябваше слънцето да осветли

градската фантазия в пустошта.

 

Късната заран в началото на деня

изпреварва последната тъмнина,

на разсъмване небето почервеня –

градът потънал в сънна равнина.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??