11 jul 2008, 15:13

Късно е 

  Poesía » De amor
1368 0 31

 

 

"Късно е, няма обратен път назад.
Късно е, всеки живее в собствен свят..."

от песента "Сбогом" - Сигнал

 

 

 

 

Късно е. За нас е късно вече!

Повтарям си го всеки ден това.

В илюзии животът ни течеше,

уморих се и слагам край, сега!

Различни сме. Някак си приличахме.

Ти беше огънят, а аз - вода.

Заливах те на тласъци с обичане,

изгаряше ме... само любовта.

Намерихме се. А сме две посоки.

Съвсем за кратко бяхме кръстопът.

Не заради бури и ветрове жестоки,

очите ни са тъжни и сълзят.

Мечтаехме. А колко сме грешали!

Мечти разхвърлени насам-натам,

сега и те са малко... остарели.

Тръгвай си... аз нови ще създам.

Късно е. За нас е късно вече!

От тази обич само ме боли.

Заедно, а сме толкова далече...

Време е да кажа... "Забрави!"
 

 

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??