"Късно е, няма обратен път назад.
Късно е, всеки живее в собствен свят..."
от песента "Сбогом" - Сигнал
Късно е. За нас е късно вече!
Повтарям си го всеки ден това.
В илюзии животът ни течеше,
уморих се и слагам край, сега!
Различни сме. Някак си приличахме.
Ти беше огънят, а аз - вода.
Заливах те на тласъци с обичане,
изгаряше ме... само любовта.
Намерихме се. А сме две посоки.
Съвсем за кратко бяхме кръстопът.
Не заради бури и ветрове жестоки,
очите ни са тъжни и сълзят.
Мечтаехме. А колко сме грешали!
Мечти разхвърлени насам-натам,
сега и те са малко... остарели.
Тръгвай си... аз нови ще създам.
Късно е. За нас е късно вече!
От тази обич само ме боли.
Заедно, а сме толкова далече...
Време е да кажа... "Забрави!"
© Людмила Нилсън Всички права запазени