19 jul 2007, 9:11

Късно е 

  Poesía
658 0 1

                    Малко късно идваш ти! Любовта изгуби,
                     по-добре напред върви!
                     Много те обичах и те чаках, но с ролята
                     на Казанова зает бе ти!
                     Днес с друг съм аз, а ти изгуби своя  шанс.
                     С мен си подигра, остана сам
                     и мислиш, че аз още те очаквам!
                     Миличък, грешиш!

                     Аз плаках - ти се смя! Аз молих, ти с друга
                     беше в нощта! Кой е на сухо сега?
                     Да обичаш, май разбрал си що е!
                     А несподелено? Май боли!
                     Кой сега загуби! Само оставаш ти!

                     Късно се завърна! Сълзите ми - смях са сега!
                     Тъжното изражение замених с усмивка
                     истинска! Сега на колене си ти! Осъзнаваш, че
                     загуби и боли! Грешката е твоя! Сега не съм
                     сама! Аз достойно те загубих, но цялата игра загуби
                     ти. Късно е да върнеш хода!
                     Заминаваш, но поне с достойнство ти губи!
                     Късно е с мен да си! Нека те боли!

© Любослава Банова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??